BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, November 20, 2011

me on 2011 :) taken by mr Bebek ♥

assalamualaikum and salam sejahtera everybody...ape khabar???
entry yang saya coretkan kali nie mungkin agak berbeza sedikit. *sikit jer la...*
terutama sekali, saye nak ucapkan terima kasih pada Yang Maha Esa, kerana sehingga kini saye masih lagi bernafas.. Alhamdullillah.. 
to my beloved family, thanks jugak sbb always be with me :) tq mummy.. tq ayah..
beruntung saya jadi anak u all :) proud of it!
AND..
to my beloved hubby, Muhammad Khairi. TQ~~~
bersyukur saye ade awak sayang.. banyak suke duke antara kite.. kenangan kite kan?
terima kasih jugak sebab awak terlalu caring.. awak buang semua tabiat awak.. kerana saya..
for me.. awak lah kawan, awaklah musuh dan awak jugak lah kekasih hati saye...
i loves you so much!
mummy kite pun sayang awak macam awak sayang die tau :) bangga saye...
*time blog nie ditulis, die jauh dimate. so, ari2 berwebcam, mesej, gayut... handphone x lepas dari tangan...
hehehe... hebatkan kami? *
kadang-kadang saya selalu nak mengalah dengan yang iri hati dengan hubungan kami.. but.. he always with me.. 
bagi semangat... awak mmg kuat sayang. awak terlalu mempertahankan relationship kite. saye suke awak yg xpernah putus 
ase tu... :) u're my everything...


first pic yang awak (hubby) suke... act, die yg suruh masukkan ke dalam blog :)
''second pic'' yg my sayang like.. :) ari2 mintak masukkan semula ke dalam blog...

ME,,, 18112011 on DiGi Concert :)


with friend aien, lara, ieka & me...




i love you babyyyy... :) u're my everything...

0 comments: